Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Όταν αρχίσαμε να σχεδιάζουμε το έργο για την δημιουργία μιας ήπιας ξενοδοχειακής μονάδας, θέλαμε κυρίως να ζωντανέψουμε και να τονίσουμε τα στοιχεία της περιοχής της Θεσσαλίας, να σεβαστούμε το περιβάλλον και να εναρμονίσουμε την ανάπτυξη με τα στοιχεία  της φύσης.
Ψάξαμε αρκετά και εστιάσαμε στο χωριό ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ, σημείο που σήμερα βρίσκεται το SKITI VILLAS.

skiti-villas

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τα τέσσερα  χρόνια που χρειάστηκαν για το σχεδιασμό και την κατασκευή ήταν για εμάς και για όλη την αρχιτεκτονική ομάδα μια έντονη παραγωγική περίοδος.
Με το όραμα της δημιουργίας προσπαθήσαμε να εναρμονίσουμε το περιβάλλον με τα υλικά δόμησης και τα στοιχεία της υψηλής αισθητικής.
Οι επιλογές των υλικών, ο τρόπος κατασκευής, είχαν μια κατεύθυνση: την δημιουργία ενός συγκροτήματος με απλές γραμμές αρχιτεκτονικής εικόνας που εντάσσουν τα κτίσματα στον περιβάλλοντα χώρο. 


ΤΟ ΟΡΑΜΑ & ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Το SKITI VILLAS αναπτύχθηκε με όραμα να φιλοξενεί απαιτητικούς επισκέπτες από την εγχώρια και παγκόσμια αγορά. Επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, να περάσουν  χρόνο με τους αγαπημένους  τους, να κολυμπήσουν σε πεντακάθαρα  νερά ,να χαλαρώσουν στην ηρεμία του βουνού, να δοκιμάσουν  τοπικές και  παραδοσιακές γεύσεις.

Πιστεύουμε ότι δημιουργήσαμε ένα συγκρότημα σχεδιασμένο με αρμονικό τρόπο που συνδυάζει τα στοιχεία της φύσης με την αρχιτεκτονική, ένα συγκρότημα με την φιλοξενία να αποτελεί σημείο αναφοράς και με την φιλοδοξία να προσελκύει επισκέπτες, που αναζητούν την ομορφιά μέσα από την απλότητα.

 

skiti-villas
skiti-villas

ΥΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η παραπάνω προσπάθεια συνοδεύτηκε και με μια επιπρόσθετη ευθύνη να δημιουργήσουμε συνθήκες ομαλής λειτουργίας με υλικά συμβατά στο περιβάλλον και με όλες τις σύγχρονες υποδομές  εξοικονόμησης ενέργειας  και διαχείρισης  των υδάτινων πόρων .

Η παραπάνω προσπάθεια θα ολοκληρωθεί από τους πελάτες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος οι οποίοι με απλές πρακτικές ενέργειες θα οδηγήσουν την εξοικονόμηση ενέργειας σε επιθυμητά επίπεδα, συμβατά με το περιβάλλον.

 

SKITI VILLAS

Υψηλή Αισθητική & Άνεση

Skiti villas

IT'S TIME TO DISCOVER

THE BUILDING

Το SKITI VILLAS αποτελείται από έξι ανεξάρτητες βίλες, χτισμένες στην άκρη του χωριού Σκήτη Αγιάς, μέσα στο πράσινο, όλες με θέα το Αιγαίο πέλαγος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Designed by newmedia